Vindsport på Rømøs strande

De brede strande på Rømø plus vestenvinden giver perfekte forhold for alle former for vindsport med drager eller sejl
Search for holiday home
Feriepartner Danmark
Filter
Distance to the beach/shore in metres
  • Whirlrpool

Bedrooms

Bathrooms

Search for House ID. / Addresse

Udnyt vindens kraft og få fede oplevelser med drager og vindsport på stranden på Rømø

Når du kommer over diget, er du overrasket over Sønderstrandens storhed. 10 km² hård, flad sand, skabt for vindsport. Det er ikke kun et Mekka for vindsportsentusiaster, men er også et af de bedste steder i verden til at prøve vindsport for første gang.

Selv uøvede kan komme godt i gang med Kite buggy eller blokart

Når du udnytter vindens kraft med sand og sol i ansigtet føler du, at du er ét med naturen og alle dens elementer.

Det forynger og genopfrisker dit syn på livet. Måske tror du, at du skal være en muskuløs standløve for at dyrke denne sportsgren. Men nej, alt det du har brug for er mindst en god arm, kendskab til forskellen mellem højre og venstre og en nysgerrigehd efter en uforglemmelig oplevelse.

Med den rette instruktion er det overraskende sikkert og hurtigt at lære.

Vindsport med sejl eller drage

Der findes to kraftkilder: sejl eller drage, og to køretøjer: nogle til at sidde i eller nogle til at stå på. Valget er dit. De mest almindelige former for vindsport på Sønderstranden er Bokart, Traction Kites, Kitewings og Kite Buggy.

Blokart

En trehjulet, håndstyret kart med et sejl. Få fart og kraft i dit sejl, mens du krydser rundt på egen hånd, eller mærk adrenalinen pumpe rundt i kroppen, mens du dyster mod familie eller venner.

Blokart-kørsel er sikker, let at styre og meget nemt at lære. I løbet af 15 minutter kan du køre rundt på egen hånd. Der findes også Blokarts med dobbelt sæde, så familiens yngste også kan nyde en tur. Blokart er egnet fra 6 år.

Traction Kites

Det drejer sig ikke om de drager med én line, som de fleste kender fra barndommen. Tingene har ændret sig, for nu er der fire liner på en traction kite. Oplev vindens magt og mærk dit hjerte slå helt op i halsen, når du bliver trukket rundt på stranden. Efter 30 til 60 minutter vil du være afhængig. Egnet fra 6 år.

Kitewings

Et håndstyret depower sejl, som giver en fantastisk følelse af, at man holder vinden i sine hænder. Kitewings bliver brugt i kombination med et board eller en dirtsufer. Afhængig af tidligere erfaring, boardet og vinden tager det mellem 30 og 60 minutter for at komme i gang. Egnet fra 10 år.

Kite Buggy

Udnyt vindens kraft og få vind i sejlene, mens du sidder i en trehjulet buggy og bruger dine ben til at styre med. Det er din mission at kontrollere din kraftfulde drage og opnå høj hastighed. Afhængig af erfaring tager det gennemsnitligt tre timer, inden du kan færdes i en Kite Buggy på egen hånd. Sporten er velegnet fra ca. 8 år.

Find et sommerhus tæt på Rømøs strande.

Besøg Windriders:
Havnebyvej 60 
6792 Rømø 
Tlf. 22 85 50 15

Close