Sommerhuse i Nyborg

Feriepartner Fyn har 6 sommerhuse til leje i Nyborg
Search for holiday home
Feriepartner Danmark
Filter
Distance to the beach/shore in metres
  • Whirlrpool

Bedrooms

Bathrooms

Search for House ID. / Addresse

Ferie tæt ved by og strand ved Nyborg på Østfyn

Nyborg er Østfyns største by. Det er her, man kører på den store, imponerende Storebæltsbro til Sjælland. Sommerhusene ved Nyborg ligger i sommerbyen, direkte ved Storebælt og den store, brede sandstrand, som blev etableret i forbindelse med byggeriet af Storebæltsbroen.Stranden har, som en af få på Fyn, livreddere hele sommeren.

Tæt ved sommerbyen ligger Nyborg Badeland og flere gode restauranter, bl.a. den roste Restaurant Lieffroy, hvor både maden og beliggenheden er uovertruffen. Få kilometer fra sommerhusene ligger Nyborg centrum, med stor gågade, hvor man kan shoppe stort set alt.

Nyborg Slot ligger midt i byen omgivet af den smukke vold. En hel weekend i juli danner slottet og den historiske bydel ramme om det årlige Middelaldermarked med riddere i rustninger, boder og masser af underholdning.

Nyborg er let at komme til, idet man kører på motorvej hele vejen fra den tyske grænse, tværs over Fyn til sidste afkørsel før Storebæltsbroen - så er man fremme og ferien ved Nyborg kan endelig begynde.

Close